De Stichting Week van het Lege Gebouw is aan de slag gegaan met een innovatieslag voor de Week van het Lege Gebouw in de vorm van een digitaal herbestemmings-spel voor het hoger onderwijs en de professionele wereld van herbestemming: de Vacancy Challenge! Dit multi-inzetbare spel is nu te spelen voor iedere herbestemmingsopgave, in zowel één dagdeel als meerdere dagen!

In 2019 en 2020 had de Stichting Week van het Lege Gebouw voortvarende plannen voor een Week op Tournee door heel Nederland. Een paar maanden na de eerste Tournee-stop in Oldenkotte ging Nederland in de eerste lockdown vanwege de Corona-pandemie. Sindsdien hebben we ons steeds weer moeten aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid. Na de zomer van 2020 werd ons duidelijk dat het huidige voorstel op korte termijn geen doorgang kan vinden, en de Week van het Lege Gebouw zoals wij hem kennen voorlopig hoogstwaarschijnlijk geen vervolg zou kunnen hebben…

De Stichting Week van het Lege Gebouw is in reactie op deze nieuwe werkelijkheid aan de slag gegaan met een innovatieslag voor de Week van het Lege Gebouw in de vorm van een digitaal herbestemmings-spel voor het hoger onderwijs en de professionele wereld van herbestemming: de Vacancy Challenge!

Samen met Kai Brouwer van web & app bedrijf SparkForce hebben we de Vacancy Challenge ontwikkeld tot een makkelijk speelbaar spel voor teams die aan de slag willen met een herbestemmings-uitdaging. Dit kunnen zowel fictieve als realistische casussen zijn. Het spel is op verschillende manieren te spelen, zowel in een dagdeel als in meerdere dagen. Wil je meer informatie? Lees dan onze (engelstalige) brochure!


Deel deze pagina Deel op Facebook Deel op Twitter